Bewust Moederschap start 19 mrt 2024

8 bijeenkomst

Deze training leert je bewust te worden van je handelen t.o.v je kinderen

Je kinderen zijn je spiegels van je eigen innerlijke pijnstukken. Ze geven als het ware een soort feedback over je eigen onopgeloste stukken. Door te werken aan jezelf en de transformatie processen aan te gaan heel je jezelf en hiermee je kinderen. Tevens is er heling op de voorouderlijke lijnen.

Het is geen opvoedcursus maar gericht proceswerk op jezelf. Ben jij er klaar voor om in de spiegel te kijken en hiermee tevens de nieuwe wereld te creëren?

We leven in een tijd van grote veranderingen en de jonge kinderen komen ons wat vertellen, net als jij dat jouw ouders kwam doen. Helaas zijn de meeste van onze voorouders in een behoorlijk verdichte tijd gekomen en was verbinding met hun zelf bijna onmogelijk. Veel kwam neer op overleven. Dit is geen oordeel maar onderdeel van de tijd waarin ze op aarde waren. Nu hebben we zoveel mogelijkheden om weer met ons ware zelf in contact te komen en meer vanuit verbinding te creëren. Dit betekent dat we meer vanuit het hart gaan creëren i.p.v. uit het hoofd, wat gericht is op de uiterlijke wereld zoals macht, materie en ego. Creatie vanuit het hart geeft een andere wereld, laten we hieraan werken. Laten we samen ons steentje bijdragen aan een mooie wereld door te beginnen bij onszelf. Zo binnen, zo buiten.

De training bestaat uit 8 avonden (kleine groepen)
Start: Dinsdagavond 19 maart/16april/21mei/18juni/27 aug/17sept/15okt/19nov
Tijd: 19:30-22:00
Locatie: Middelburg
Kosten: 8 avonden incl. pers. sessie € 395,00
(eventueel mogelijk zonder sessie €320,00)


Een training over de reis door jezelf naar een stabielere zelf, een stabielere ouder. Niet vanuit overleving maar vanuit zachtheid naar jezelf en innerlijke kracht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *