Bewustzijnstraining start zat. 6 april 2024

8 x hele zaterdag

Deze nieuwe training is aangepast naar een hele dag. We komen 8 zaterdagen verdeeld over het hele jaar bij elkaar.

In deze 8 bijeenkomsten maak je een reis. Je gaat een diepe ontmoeting aan met jezelf en je innerlijke kindsdelen, we reizen langs de ouders en voorouders en ruime diepe overtuigingen en conditioneringen vanuit jouw lijn en collectief op. We kijken naar het geboorteproces, naar veiligheid en vertrouwen. We maken de reis van ons hoofd naar het hart om in overgave te kunnen creëren in het nieuwe veld.

De voorgaande jaren werd deze training in kleine groepen op de avond gegeven. Dit was niet altijd ideaal zeker als het dan uitloopt. Om deze reden is er gekozen voor een hele zaterdag om zo rustig met de groep de diepte in te zakken.

Voor meer specifieke inhoud kun je voorlopig kijken onder het kopje trainingen. Bij de basis bewustzijnstraining. Deze wordt later aangepast.

De training heeft een leidraad van thema’s en verder zal de groepsdynamiek en het veld van energieën ons iedere keer leiden naar wat nodig is. De dag kan bestaan uit oefeningen, opstellingswerk, meditatie, dans, innerlijk kind werk. EFT, energetisch werk, ademsessie, rebirthing enz

Data: zaterdag 6 april/11mei/1juni/29 juni/31 aug/5 okt/2 nov/7 dec
Tijd: 10:00-16:30
Locatie: Middelburg ( kan wijzigen ivm lopend overleg)
Kosten: €799,00 (termijnen mogelijk in overleg)
Zelf je eigen lunch meenemen voor de rest wordt gezorgd.

Neem voor meer info gerust even contact op met Londa 0652026304

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *