Energetische sessie

Een Energetische sessie wat is dat nu precies?

Ervaar jij blokkades op je weg die je tegen houden om volledig te leven zoals je vanuit je hart zou willen. Om jezelf neer te zetten voor wie je echt bent?
Londa biedt je de veilige ruimte om samen te kijken naar de oorzaak middels een energetische sessie naar diepe inzichten en bewustwording, waardoor je anders in het leven gaat staan.
Je wordt liever voor jezelf en krachtiger van binnenuit i.p.v. een muur bouwen waardoor je krachtig “lijkt” maar achter de muur totale onzekerheid ervaart.

Soms uiten de blokkades zich door lichamelijke klachten bv last van een knie , heup, schouder. Het lichaam geef een signaal af en laat je weten dat er iets niet loopt zoals het hoort te lopen. In dat geval blokkeer je jezelf zonder dat je daar bewust van bent. Door verschillende technieken kan Londa de oorsprong achterhalen. Vaak ligt dit in een overtuiging door opvoeding of ervaringen/overleving in dit leven of vorige levens. Eenmaal zicht hierop, wordt eigenlijk de vastgezette energie weer los gelaten en kan er doorstroming plaats vinden.

In de sessie gaat Londa in afstemming en zal er altijd ontstaan wat er op dat moment voor jou mag ontstaan en noodzakelijk is. Je zit hierbij op een energetisch stoel “Urim Code” 
De Urim-Code is een energetische stoel met een sterk werkende Licht-matrix. Deze Stoel kan je helpen om je gezondheid en welzijn te herstellen door energetische blokkades op te heffen en inzicht te verschaffen in vaak oude belastende patronen op fysiek- en zielsniveau. Info: Monique Timmers

Londa maakt gebruik van de technieken die bij deze stoel horen maar zal ook gebruik maken van andere technieken die ze de afgelopen jaren heeft geleerd.

Je (IK) innerlijk kind vraagt de aandacht om gezien te worden.
Wanneer het gezien wordt, wordt het steviger, stabieler en in balans. Net zoals dat zou gebeuren als we die aandacht, liefde en ruimte zouden geven aan onze eigen kinderen.

Deze sessie is voor enkelvoudige ascentie, kies je voor meervoudige ascentie ga dan voor een Merkaba heling. De sessies zijn gelijk alleen is er aanvullend een Merkaba heling.

Neem voor vragen gerust even contact op.

 

60 – 90 min. €75.00 per uur,  met een maximum van €125,00

 

 

Wanneer je verantwoording neemt voor je eigen innerlijke kind wordt je je eigen vader en moeder en groei je naar het Kosmisch kind.