Energetische sessie

Vooraf
Wanneer je besluit om een sessie te doen dan gaan de energieën al aan het werk. Jij hebt immers besloten dat je ergen aan wilt werken of iets wil oplossen. Deze vraagstelling komt dan diep vanuit jezelf waardoor je de energie die richting in stuurt. Informatie in de vorm van inzichten, toevalligheden, dromen of soms fysieke klachten dienen zich dan spontaan aan.  Dit is niet om je ongerust over te maken, het hoort allemaal bij het proces.

De Sessie
In een ontspannen sfeer maak je kennis met Londa en haar werk en vertel je waar je voor komt. Londa legt uit hoe ze te werk gaat en gaat vervolgens in afstemming met jou, kijken naar wat zich aandient. Het kan zijn dat zich innerlijk kind werk aandient , dat er voorouders zich aandienen of dat er karmisch banden geheeld worden. Ook kan het zijn dat de energie je naar een regressie brengt.  Alles wordt geleid door jou hogere zelf en je krijgt altijd wat voor jou ontwikkeling belangrijk is in afstemming met wat je aan kunt en je eigen blauwdruk
Wanneer er zich diepe trauma’s aandienen die gepaard gaan met een freeze reactie gebruikt Londa EFT om je hierdoor heen te begeleiden.
Londa werkt multidimensionaal waardoor er op alle lagen van je Zijn een heling plaats vindt.

  • Fysieke klachten
  • Emotionele klachten
  • Mentale klachten
  • Blokkades
  • Overtuigingen/overlevingen
  • Burn-out
  • Alles wat in jou, je belemmert om te leven hoe je wenst

Londa put uit een aantal jaren ervaring en diverse trainingen waardoor er verschillende tools kunnen worden ingezet. 

Na de sessie
Na de sessie zal Londa je uitleggen dat er fysieke of emotionele klachten kunnen ontstaan die van tijdelijke aard zijn. Dit is het integratie proces van je lichaam op diverse niveaus. Zo nodig is hiervoor nazorg (bij sessie inbegrepen)

 

Pakket (2x sessie & 4x Fotonenlamp)
Omdat het lichaam dichter is van densiteit kan de fotonenlamp het lichamelijke proces ondersteunen.
Dit pakket is spontaan ontstaan bij een klant die dit voor haar lichaam wilde en ik tijdens de behandeling doorkreeg waar de lamp op het lichaam moest en waarvoor. Ik had zelf nooit bedacht dat deze 2 behandelingen elkaar konden ondersteunen. Prachtige ervaring.
Meer info over de fotonenlamp

 

De dag van de sessie zorgt Londa ervoor dat de ruimte en jij opgeschoond zijn van alle energieën die niet tot jou groei bijdragen. Hiervoor worden Merkaba technieken gebruikt.

Neem voor vragen gerust even contact op.

 

60 – 90 min. €75.00 per uur,  met een maximum van €150,00

 

 

Wanneer je verantwoording neemt voor je eigen innerlijke kind wordt je je eigen vader en moeder en groei je naar het Kosmisch kind.