Ervaringen

Bijzondere ervaring

Rated 5 out of 5
25 oktober 2022

Wat was dit een bijzondere ervaring!
Zoals je deze methode toepaste, was wonderlijk. De manier waarop je bij bepaalde gebieden blijft, totdat het zich oploste was speciaal. Zo’n zachte ervaring. Ik ben heel anders naar huis gegaan Londa, dankjewel!

Jacqueline

Antwoord van Centrum Innerflow

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om een reactie te schrijven. Warme groet Londa

Diep

Rated 5 out of 5
25 oktober 2022

Diepgaand en opruimend zijn de eerste woorden die me te binnen schieten…
“Lichter” hierdoor (want karmische banden doorbroken). Londa loodst je als het ware door de woeste baren heen. Liefdevol. Kundig. Empatisch. En vooral: gedragen en dat geeft vertrouwen!

Charmain

Antwoord van Centrum Innerflow

Dank je wel voor je vertrouwen en de prachtige sessie.

Innerlijk kind sessie 1 op 1

Rated 5 out of 5
11 juli 2022

Met nieuwsgierigheid heb ik deze sessie gedaan met Londa. De heldere tekst en uitleg van te voren gaf mij vertrouwen dat ik het kon laten verlopen zoals het komt. De rust van de vraagstelling en het oprechte “er voor mij zijn” heeft een mooi resultaat en inzicht gegeven waarmee ik verder kan. Ik kan het zeker adviseren. Het heeft overtuigingen omver geholpen en familieband energetisch veranderd in positieve zin. Daar ben ik nog steeds dankbaar voor dat ik dit samen heb mogen doen ‘m

Jessica

Antwoord van Centrum Innerflow

Dank je wel voor je prachtige reactie,

Wauw!

Rated 5 out of 5
28 juni 2022

Dankbaar dat ik hier mocht komen en zo op mijn pad kwam.. de reis naar de kern kwam hier aan het licht. Bijzonder, meer helderheid veel tranen, bewustwording en inzichten..

Marjoke

Antwoord van Centrum Innerflow

Dankbaar voor jou vertrouwen en lef om het aan te kijken, liefs Londa

Zo bijzonder

Rated 5 out of 5
20 juni 2022

Wat zat ik slecht in mijn vel. En door toeval kwam ik bij jou terecht in Vrouwenpolder.
Terwijl ik met vakantie was. Wat heb jij mij geweldig geholpen Londa. De liefde, de zachte aanpak , en toch tot de kern weer komen. Dank je wel lieve Londa.

Monique

Antwoord van Centrum Innerflow

Dank je wel lieve Monique, wat een enorme bewondering heb ik voor jou en alles wat je bent aan gegaan, diepe buiging voor jou en wat je transformeert. je bent een prachtige mens. Liefs Londa

Gewoon FANTASTISCH

Rated 5 out of 5
13 juni 2022

Echt een fantastische sessie gehad vorige week. Londa je bent een topper! Zoveel antwoorden gekregen op vragen. Het is een onbeschrijfelijk gevoel! Tot snel!

Stefani

Antwoord van Centrum Innerflow

Dank je wel , ben zo blij voor jou dat er zoveel duidelijk is geworden. Je bent een prachtig licht.

Het wonder dat je bent is onmogelijk te zien, omdat het is wat kijkt

Rated 5 out of 5
12 juni 2022

Lieve Londa, Bewustwording van deze prachtige zin van mijn neef Joris in de titel, is iets wat jij mij vol overgave laat zien. Dank!

Leo

Antwoord van Centrum Innerflow

Wat prachtig , dank je wel. Heel mooi

Lieve Londa

Rated 5 out of 5
12 juni 2022

De sessie bij jou heb ik als heel bijzonder ervaren . Ik ben veel dichter bij mezelf gekomen en voel mij hierdoor een sterker en fijner mens! Liefs Olga

Olga

Antwoord van Centrum Innerflow

Dank je wel Olga voor je reactie en wat fijn om te horen dat het je dichter bij jezelf heeft gebracht.

Lieve Londa,

Rated 5 out of 5
1 september 2021

Echt zijn wie je bent?
Ja, je mag er zijn!
Voor wie?, helemaal voor jezelf!

Sien

Bewustzijnstraing

Rated 5 out of 5
30 augustus 2021

Mooie avonden met fijne meditaties en verschillende begeleidende oefeningen. Intens en in een veilige omgeving mocht ik veel inzicht en kracht ontvangen. Verhelderende ervaringen heb ik gekregen. Het zijn erg waardevolle avonden waar ik rust vind en tijd voor mijzelf heb.
Londa, thanks en fijn dat je verder gaat op dit pad!
Karin

Anoniem

Merkaba Heling

Rated 5 out of 5
1 juli 2021

Eind juni een intense en mooie sessie gehad, mijn tweede. In alle rust begeleid om tot een kern te komen van blokkades. Van daaruit in vertrouwen deze blokkades kunnen aanpakken. Londa, bedankt dat je me zo warm hebt begeleid!

Anoniem

Bewustzijnstraining

Rated 5 out of 5
15 november 2020

Ria
Ben begonnen met deze fijne groep uit nieuwsgierigheid en om te leren dingen los te laten en m’n hoofd leeg te maken. Heb bij deze avonden veel geleerd vooral omdat je met gelijk gestemden zit leer je veel van elkaar onder de fijne begeleiding van Londa. Voor een ieder die meer in contact met zichzelf wil komen en het gevoel heeft dit eens te willen proberen zou ik het echt aanraden. Ben ook heel blij dat er voor onze groep een vervolg komt. Dank je wel je wel lieve Londa

Anoniem

Sessie

Rated 5 out of 5
23 juli 2020

Londa is een zeer kundige, wijze, bevlogen een aangename vrouw. Als je werkelijke stappen wilt maken in emotionele ontwikkeling dan is dit een hele prettige en wezenlijke manier!
Niels

Anoniem

Sessie

Rated 0 out of 5
29 mei 2020

Beste Londa,
De sessie was bijzonder, intens en uiteindelijk aangenaam. Ik heb inzichten gekregen waar ik nu nog mee bezig ben. Daar ben ik heel blij mee. Ik kan nu verder.
Saskia

Anoniem

Sessie

Rated 5 out of 5
3 april 2020

Lieve Londa,
Vandaag heb ik de woorden gekregen om de bijzondere ervaring tijdens de sessie delen, maar met name de uitwerking die ik nu voel…
Het ontvangen van licht, het voelen van ruimte en het deblokkeren. Was een wonderbaarlijke gewaarwordingen. Ook de interactie met jou… voelde ik jou, of voelde jij mij? Zo bijzonder en mooi. Het komen van de engelen en de engel die tussen ons in kwam zitten was een geschenk.
Ik voel me op een of andere manier vrij en verlost, een week na de sessie. Ik ben…
Liefs Rosa
Deel gerust wat je wilt delen Londa 💝

Anoniem

Sessie

Rated 5 out of 5
17 februari 2019

Onlangs mocht ik een sessie ervaren. Wat een bijzondere belevenis. Dankzij de warme en deskundige begeleiding van Londa kwam ik in een visualisatie snel bij oude patronen en onderdrukt verdriet. De herkenning en erkenning van deze last is enorm bevrijdend. Tijdens de sessie voelde ik letterlijk de kou uit mijn lijf stromen. Nu, een week later, lijkt het alsof er ruimte is ontstaan om vanuit meer warmte en liefde te leven en om vol vertrouwen nieuwe ervaringen tegemoet te treden. Ik had nooit eerder een sessie meegemaakt. Wist niet eens wat het precies was. Wat ik heb ervaren, is meer dan ik had kunnen bedenken.

Anoniem

Sessie

Rated 5 out of 5
5 juni 2018

Hoi Londa,
De sessie innerlijk kind was ronduit fantastisch…. !! Je hebt mij laten zien wat mijn blokkades zijn, laten voelen en zien wat ik er mee moet doen. Laten ervaren hoe ermee om te gaan…!! Vol vertrouwen…. mijn emoties laten gaan, mijn lichaam “ontknoopt”…..
Ben je erg dankbaar, hoop hiermee door te gaan…..
Je zei: “ bedankt voor het vertrouwen” , ik zeg bedankt voor mijn innerlijk kind….!!!

Anoniem

Energetische sessie

Rated 5 out of 5
1 augustus 2017

Hallo Londa
Wat was mijn sessie bij jou een mooie ervaring. Zo letterlijk voelen in je lijf waar je op blokkeert, ontdekken wat de blokkade betekent en later door de visualisatie en aanraking de verandering voelen. Het heeft me veel opgeleverd. Weer een stuk snappen van mezelf / bewust worden en gelukkig ook nog het verminderen van pijn. Ik ben je erg dankbaar voor de behandeling en kom er zeker nog eens voor terug. Ik hoop ook dat je veel mensen hier verder mee kunt helpen. Succes ermee!!
Groeten Marlies

Anoniem

Schrijf een review (Alleen uw naam zal zichtbaar zijn. Email adres zal niet zichtbaar zijn)

Geluk is die staat van bewustzijn
welke voortkomt uit het bereiken van jouw waarden.