Ervaringen

Lieve Londa,

Rated 5 out of 5
1 september 2021

Echt zijn wie je bent?
Ja, je mag er zijn!
Voor wie?, helemaal voor jezelf!

Sien

Bewustzijnstraing

Rated 5 out of 5
30 augustus 2021

Mooie avonden met fijne meditaties en verschillende begeleidende oefeningen. Intens en in een veilige omgeving mocht ik veel inzicht en kracht ontvangen. Verhelderende ervaringen heb ik gekregen. Het zijn erg waardevolle avonden waar ik rust vind en tijd voor mijzelf heb.
Londa, thanks en fijn dat je verder gaat op dit pad!
Karin

Merkaba Heling

Rated 5 out of 5
1 juli 2021

Eind juni een intense en mooie sessie gehad, mijn tweede. In alle rust begeleid om tot een kern te komen van blokkades. Van daaruit in vertrouwen deze blokkades kunnen aanpakken. Londa, bedankt dat je me zo warm hebt begeleid!

Bewustzijnstraining

Rated 5 out of 5
15 november 2020

Ria
Ben begonnen met deze fijne groep uit nieuwsgierigheid en om te leren dingen los te laten en m’n hoofd leeg te maken. Heb bij deze avonden veel geleerd vooral omdat je met gelijk gestemden zit leer je veel van elkaar onder de fijne begeleiding van Londa. Voor een ieder die meer in contact met zichzelf wil komen en het gevoel heeft dit eens te willen proberen zou ik het echt aanraden. Ben ook heel blij dat er voor onze groep een vervolg komt. Dank je wel je wel lieve Londa

Sessie

Rated 5 out of 5
23 juli 2020

Londa is een zeer kundige, wijze, bevlogen een aangename vrouw. Als je werkelijke stappen wilt maken in emotionele ontwikkeling dan is dit een hele prettige en wezenlijke manier!
Niels

Sessie

Rated 0 out of 5
29 mei 2020

Beste Londa,
De sessie was bijzonder, intens en uiteindelijk aangenaam. Ik heb inzichten gekregen waar ik nu nog mee bezig ben. Daar ben ik heel blij mee. Ik kan nu verder.
Saskia

Sessie

Rated 5 out of 5
3 april 2020

Lieve Londa,
Vandaag heb ik de woorden gekregen om de bijzondere ervaring tijdens de sessie delen, maar met name de uitwerking die ik nu voel…
Het ontvangen van licht, het voelen van ruimte en het deblokkeren. Was een wonderbaarlijke gewaarwordingen. Ook de interactie met jou… voelde ik jou, of voelde jij mij? Zo bijzonder en mooi. Het komen van de engelen en de engel die tussen ons in kwam zitten was een geschenk.
Ik voel me op een of andere manier vrij en verlost, een week na de sessie. Ik ben…
Liefs Rosa
Deel gerust wat je wilt delen Londa 💝

Sessie

Rated 5 out of 5
17 februari 2019

Onlangs mocht ik een sessie ervaren. Wat een bijzondere belevenis. Dankzij de warme en deskundige begeleiding van Londa kwam ik in een visualisatie snel bij oude patronen en onderdrukt verdriet. De herkenning en erkenning van deze last is enorm bevrijdend. Tijdens de sessie voelde ik letterlijk de kou uit mijn lijf stromen. Nu, een week later, lijkt het alsof er ruimte is ontstaan om vanuit meer warmte en liefde te leven en om vol vertrouwen nieuwe ervaringen tegemoet te treden. Ik had nooit eerder een sessie meegemaakt. Wist niet eens wat het precies was. Wat ik heb ervaren, is meer dan ik had kunnen bedenken.

Sessie

Rated 5 out of 5
5 juni 2018

Hoi Londa,
De sessie innerlijk kind was ronduit fantastisch…. !! Je hebt mij laten zien wat mijn blokkades zijn, laten voelen en zien wat ik er mee moet doen. Laten ervaren hoe ermee om te gaan…!! Vol vertrouwen…. mijn emoties laten gaan, mijn lichaam “ontknoopt”…..
Ben je erg dankbaar, hoop hiermee door te gaan…..
Je zei: “ bedankt voor het vertrouwen” , ik zeg bedankt voor mijn innerlijk kind….!!!

Energetische sessie

Rated 5 out of 5
1 augustus 2017

Hallo Londa
Wat was mijn sessie bij jou een mooie ervaring. Zo letterlijk voelen in je lijf waar je op blokkeert, ontdekken wat de blokkade betekent en later door de visualisatie en aanraking de verandering voelen. Het heeft me veel opgeleverd. Weer een stuk snappen van mezelf / bewust worden en gelukkig ook nog het verminderen van pijn. Ik ben je erg dankbaar voor de behandeling en kom er zeker nog eens voor terug. Ik hoop ook dat je veel mensen hier verder mee kunt helpen. Succes ermee!!
Groeten Marlies

Schrijf een review (Alleen uw naam zal zichtbaar zijn. Email adres zal niet zichtbaar zijn)

Geluk is die staat van bewustzijn
welke voortkomt uit het bereiken van jouw waarden.