Introductie lezing over het werk van Dr Hamer 7 december (vol)

Introductielezing over het werk van Dr. Hamer
Over de echte oorzaken van ziekte en hoe je diepgaand kan helen.
Door Karin Van Baelen

Dat stress een grote impact heeft op ons fysieke en psychische welzijn, is intussen wel gemeengoed. Hoe stress echter precies uitwerkt op ons lichaam, heeft Dr. Hamer (Duits internist) in zijn levenswerk tot in detail uitgewerkt. Zijn werk heeft hij samengevat in 5 Biologische Natuurwetten. Wat hij ontdekt heeft, is dat alle ziekten veroorzaakt worden door een emotionele conflictschok.
Deze schok activeert een biologisch overlevingsprogramma in de hersenen en in het orgaan.
Hij heeft wetenschappelijk aangetoond, hoe we door moeder natuur zijn uitgerust met overlevingsprogramma’s die geactiveerd worden wanneer we ons in nood bevinden. En dat alle ziekten vanuit biologisch oogpunt zinvol zijn en gericht op onze overleving !!
Ziekte is geen fout van de natuur, maar wel een zinvol biologisch overlevingsprogramma.
Dat is een totaal ander referentiekader rond ziekte dan wij gangbaar gewend zijn.
Deze inzichten halen ons uit de angst voor ziekte en geven hoop, want er is veel meer heling mogelijk dan wij gangbaar voor mogelijk houden !
In deze introductielezing zal Karin Van Baelen de essentie van Dr. Hamers werk belichten.
Zij zal ook een demo geven met EFT (Emotional Freedom Techniques), hoe je uit de klachten kan komen. Want in ziekte zitten altijd onderdrukte emoties !

Over Karin Van Baelen
Zij is trauma-therapeut waarbij ze zich voornamelijk richt naar mensen met chronische pijn en andere onbegrepen klachten. Ze helpt mensen een transformatieproces door te maken waardoor chronische of zogenaamde ernstige ziekten toch ontgroeid kunnen worden !
Chronische (pijn)klachten zijn namelijk een uitnodiging van de Ziel om terug naar je eigen wijsheid te luisteren en daar naar te leven.
Verder vertaalde zij het boek “Zielsoorzaken van Ziekte”, wat een naslagwerk is waarin de meest voorkomende ziektebeelden belicht vanuit de Biologische Natuurwetten van Dr. Hamer.

Voor meer info, surf naar http://www.zielsoorzakenvanziekte.be

Je kan daar het e-book “Zielsoorzaken van Ziekte” gratis downloaden

Wanneer: Dinsdagavond 7 December
Tijd: 19.00 uur
Kosten: €15,00 Aanmelden: mail@centruminnerflow.nl

Deze lezing is vol er volgt een nieuwe datum : (15 december)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *