Merkaba Heling

merkaba

Merkaba Heling

Merkaba technieken zijn zo oud als de mensheid. Ze werden onderwezen in de oude mysteriescholen van Lemurië, Atlantis en later in de mysteriescholen van van o.a. Egypte, Midden- en Zuid Amerika en Tibet.

Hoe werk het
Mensen hebben een fysiek lichaam en een bewustzijn waarin alle levenservaring wordt opgeslagen. Het is met speciale oefeningen mogelijk om het menselijk bewustzijn te verruimen tot de maximaal bereikbare grootte. Dit verruimde bewustzijnsveld wordt een Merkaba genoemd. Het woord ‘mer’ staat voor de universele goddelijke bron, het woord ‘ka’ staat voor je eigen totale geest of bewustzijn en het woord ‘ba’ is het Egyptische woord voor lichaam.

Meervoudige Merkaba technieken
Ons individuele bewustzijn blijkt heel uitgebreid te zijn. We hebben niet alleen bewustzijn in de ons bekende derde dimensie waar we leven maar ook in hogere dimensies. Dit totale individuele bewustzijn noemen we de persoonlijke ziel. Het blijkt mogelijk te zijn met de meervoudige Merkaba technieken om ons eigen bewustzijn in meerdere dimensies tegelijk te verruimen tot de maximale grootte. Hierdoor zijn we in staat om als mens met een groter bewustzijnspotentieel te werken waardoor we superkrachtige helingen kunnen geven. 

De Meervoudig Merkaba Helingstechnieken maken gebruik van krachtige energieën uit de niveaus van creatie. Deze Goddelijke Bronenergieën zijn in staat om iedere ziekte of onbalans te helen mits dit in overeenstemming is met de zielsopdracht voor dit leven van de betreffende persoon en of deze eraan toe is om volledig geheeld te worden. Dit type heling blijkt krachtiger te werken dan de tot nu toe gebruikte helingsvormen. De belangrijkste reden hiervoor is dat de heler door het gebruik van de Meervoudige Merkba technieken met een verruimd bewustzijn van zichzelf kan werken, waardoor er grote hoeveelheden hogere genezende energieën via de heler door kunnen stromen naar de cliënt.

De Meervoudig Merkaba Helers gebruiken dagelijks hun geleerde spirituele technieken om zichzelf te helen van eventuele onbalans en ziekte. Zij kennen het belang van eigen balans en gezondheid voordat ze een ander kunnen helen. Zij beseffen dat ze zuivere kanalen zijn voor hogere energieën en werken los van ego belangen. 

Bron: Aurora

 

Londa gaat in afstemming met jou en je hogere zelf om te kijken wat zich aandient en geheeld mag worden. Dat kan precies hetgeen zijn waarvoor je komt maar het kan ook zijn dat er iets voor ligt wat eerst in het licht mag komen.
Heb je vragen bel dan gerust even.

 

De Merkaba heling is onderdeel van de energetische sessie:

Energetische sessie:
60 tot 120 min. €75.00 per uur met een max van €150,00

Losse Merkaba heling zonder sessie
25 min. €35.00

Losse derde oog activatie
25 min. €40.00

Geluk is niet wat je overkomt maar waarvoor je kunt kiezen.