Massages

Ontspanningsmassage/energetische massage
Deze massage is gericht op het ontspannen van lichaam en geest, door middel van knedingen, strijkingen en drukpunten. Tegelijkertijd wordt de doorbloeding verbeterd en het zenuwstelsel gestimuleerd. Blokkades worden opgeheven en energiedoorstroming wordt verbeterd. De heerlijk geurende oliën stimuleren u om tijdens de massage in een diepe ontspanning te komen. De massages zijn stevig maar kunnen naar de wens van de klant aangepast worden.

60 min. € 90,00

Magnesium massage
U wordt gemasseerd met massageolie. Magnesium vormt de basis voor een goede  gezondheid. Magnesium in de olie werkt snel, doordat deze direct door de huid wordt opgenomen. Veel mensen ondervinden klachten als gevolg van een magnesiumtekort. Magnesiumolie kan dit tekort snel verhelpen. De toediening van magnesium via de huid, met deze olie, is dan ook de beste manier om het tekort effectief tegen te gaan. De zuivere en hoog geconcentreerde magnesiumolie dringt direct door in de cellen en kan daar meteen zijn heilzame werking doen.

1 Magnesium verlicht stress en verbetert slaap en concentratie
2 Helpt spieren en zenuwen goed te functioneren
3 Reguleert de activiteit van vele enzymen
4 Helpt bij het voorkomen van slagaderverharding en bloedstolsels
5 Maakt insuline meer effectief
6 Reduceert ontstekingen door pijn en spierkrampen te verlichten
7 Verbetert zuurstof gebruik

50 min. €75.00

Gember olie massage
Dit is een verwarmende massage
Gember stimuleert de doorbloeding, is verwarmend, pijnstillend en ontstekingsremmend en daarom ideaal voor massage van verharde spieren, bij spierpijn en reumatische klachten.
Gember olie heeft een zeer plezierige warme, krachtige en vurige geur die weer nieuwe levenskracht schenkt. Bij zwakte en moeheid geeft de olie energie en versterkt het afweersysteem.

50 min. €75.00

Kokosolie massage
Kokos verstevigt de spankracht van de huid en stabiliseert het bindweefsel. De kokosmassage is zeer geschikt voor mensen met een droge tot zeer droge huid

Effecten kokosmassage

1. Verstevigt de spankracht van de huid.
2. Anti Cellulitis
3. Kokos is een natuurlijk antibioticum
4. Kokos is rijk aan anti-oxidanten
5. Goed voor de droge en gevoelige huid
6. Stabiliseert het bindweefsel

50 min. €75.00

 

Zorgmassage Centrum Innerflow

Zorgmassage
Onze zorgmassage is een zachte massage met trage herhalende strijkingen die diep doorwerken en een uitermate ontspannend effect geeft. Het ritme en de herhaling zorgen ervoor dat je vrij snel diep weg zakt. In deze diepe ontspannende fase maak je endorfine (happy hormoon) aan. Eenmaal uit het hoofd wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam weer aangesproken.

Vooral geschikt voor mensen met reumatische klachten, CVS of fibromyalgie.

50 min.  €75,00

Positieve effecten van massage

 1. Balans voor lichaam en geest
  In onze Westerse cultuur wordt denken en doen belangrijker geacht dan simpelweg voelen. Massage is een goede manier om denkprocessen tijdelijk tot rust te brengen en op deze manier uw lichaam te voelen en beter contact te maken met uzelf.  
 2. Rust en ontspanning
 3. Blokkades opheffen
 4. Pijnklachten verminderen
  Massage kan veel verschillende klachten verzachten: rugpijn, last van nek en schouders, koude voeten of slechte circulatie, hoofdpijn, verkrampte spieren, etc
 5. Ademhaling verbeteren
 6. Spijsvertering & Bloedcirculatie verbetering
 7. Afvalstoffen verwijderen uit het lichaam
  Door massage worden afvalstoffen sneller uit het lichaam verwijderd waardoor genezingsprocessen versneld zullen worden. Massage zorgt voor een sneller herstel en soepelheid van de spieren.
 8. Verlichting van spanning en stress
 9. Hernieuwde levenslust
 10. Tegen slapenloosheid
 11. Vernieuwde energie, inzichten en bewustwording
  Een massage is de tijd om op te laden, een tijd volledig voor uzelf. Diepe ontspanning tijdens een massage verhoogt de bewustwording van lichaam en geest. Dit kan helpen om inzicht te krijgen in de aard en mogelijke oorzaak van pijn en klachten.
 12. Beter in je vel zitten
 13. Stimuleert het zelf herstellend vermogen van ons lichaam
  Massage werkt helend en kan op verschillende gebieden waardevol zijn. Het kan preventief gebruikt worden, maar ook om gezondheidsproblemen te verminderen en soms zelfs genezen. Massage helpt op verschillende manieren die samen een gevoel van fysiek en mentaal welzijn creëren.
 14. Goed voor het versterken van ons immuunsysteem
  Dankzij massages word je minder snel ziek vanwege de positieve effecten op het immuunsysteem en ook lichamelijke klachten die worden veroorzaakt door stress krijgen minder kans.
 15. Vermindert hoeveelheid stresshormoon
  Cortisol, adrenaline
 16. Vermeerderd endorfine in de hersenen
  Geluksgevoel 

Lichamelijke klachten zijn meestal opslag van emoties die niet doorstromen.