Over Londa

Londa geeft energetische sessies, workshops en trainingen, dit doet zij op locatie, online of bij haar thuis. In een gemoedelijke sfeer creëert zij de ruimte waar, mensen die op een bewuste of spirituele manier in het leven staan, in alle rust en  veiligheid kunnen bouwen aan persoonlijke groei en ontwikkeling.

Bij Centrum Innerflow ontspan je, doe je inspiratie op, herken je jezelf of vind je jezelf terug.

‌Londa Brouwer is de spil van het kleinschalige Centrum Innerflow en stelt persoonlijke aandacht centraal. Zij wil zoveel mogelijk mensen in contact brengen met hun ware zelf en de verschillende lagen in bewustwording en spiritualiteit.

Londa kan je helpen om sterker te worden van binnenuit en beperkende overtuigingen of overlevingen op te ruimen 

Als je in balans bent, maak je betere keuzes en leef je meer vanuit je hart, Je leeft dan congruent, wat betekent dat denken, voelen en doen op een lijn staan. Londa legt duidelijk uit wat ze gaat doen en heeft een prettige en rustgevende manier van werken en je voelt je snel op je gemak bij haar.

Na jaren van onderzoek, training en scholing staat Londa in verbinding met talloze spiritueel leraren en centra in binnen- en buitenland, die zich bezighouden met het bewustzijn.

Binnen dit geheel heeft zich een eigen techniek ontwikkeld waarbij ze in afstemming met jou hogere zelf werkt. Er zal zich dus aandienen wat geheeld mag worden en daarbij maakt ze gebruik van het geleerde. Het zal datgene zijn wat nu voor jou belangrijk is en wat je aan kunt. 


 

Londa is inmiddels geschoold als master heler en smaragdorder kosmisch heler volgens de al oude meervoudige Merkaba technieken (niveau 6)

Merkaba technieken zijn zo oud als de mensheid. Ze werden onderwezen in de oude mysteriescholen van Lemurië, Atlantis en later in de mysteriescholen van van o.a. Egypte, Midden- en Zuid Amerika en Tibet.

Dit type heling blijkt krachtiger te werken dan de tot nu toe gebruikte helingsvormen. De belangrijkste reden hiervoor is dat de heler door het gebruik van de Meervoudige Merkaba technieken met een verruimd bewustzijn van zichzelf kan werken, waardoor er grote hoeveelheden hogere genezende energieën via de heler door kunnen stromen naar de cliënt.

Het is een zeer krachtige heling die werkt op multidimensionale lagen en helpt bij meervoudige ascentie. Zie voor meer info onder consulten

Voorbeelden van de trainingen zijn:
Merkaba heler
EFT in combinatie met de Germaanse geneeskunde/Biologika
Innerlijk kind werk
Medicijnwiel numerologie ( Maarten Oversier)
Regressie
Voorouderlijnen/ opstellingen
Intuïtieve ontwikkeling & trance meditatie
Mediumschap & trance healing
Paramediumschap
Quantum healing
Sjamanistische healing
Chakra balancing
Verder heeft Londa gewerkt als sociaal pedagogisch hulpverlener in de crisisopvang voor volwassenen en kinderen.

 

Je bent van harte welkom voor een sessie, training of workshop

 

Warme groet Londa

Het Logo

Het teken in het logo is het Shamash Symbool. Het oudste zonneteken wat terug te vinden is op de oude kleitabletten.
Dit symbool ontving ik tijdens een bezoek aan een grot op mijn reis naar Ibiza.
Tevens ontving ik woorden uit de oude Sumirische taal. Tot op de dag van vandaag ben ik bezig om te kijken wat dit mij wil vertellen.

Shamash , was de oude Mesopotamische zonnegod , god van gerechtigheid, moraliteit en waarheid, en de tweelingbroer van de Mesopotamische godin Inanna ( Ishtar in de Assyrische -Babylonische taal), de koningin van de hemel . Zijn belangrijkste tempels waren in de steden Sippar en Larsa . Men geloofde dat hij in zijn zonnewagen door de hemel reed en alles zag wat er die dag gebeurde. Hij was de handhaver van goddelijke gerechtigheid en werd gedacht om mensen in nood te helpen

Bron: Wikipedia

Wijsheid is doorleefde kennis waar je geen diploma voor krijgt.