Regenesis Touch

Regenesis Touch basis behandeling

Regenesis-Touch is een healingsmethode waarbij je met de Blue Dot Energie werkt. Een energie die in iedere cel opgeslagen ligt en ontdekt door Wilhelm Reich.

Tijdens onderzoek bij salamanders en zeesterren (waarbij een nieuwe staart of poot aangroeit na verlies) werd er tijdens herscheppen van het nieuwe lichaamsdeel een blue dot ontdekt. Een zeer krachtig energieveld dat voor het herscheppen van het lichaamsdeel zorgde.

Gedurende de onderzoeken werden deze ook bij de mens ontdekt en ook bij een foetus. Ze ontdekte dat dit energie veld actief blijft tot ongeveer 5 tot 6 maanden na de geboorte van de baby en dat daarna de “kleine blauwe stipjes”gaan slapen binnenin elke celkern.

Robert Rasmusson ontdekte al eerder dat deze cellulaire energie door ons onderbewuste beïnvloed kan worden en we deze energie weer wakker kunnen maken om te gebruiken voor het helingsproces van ons lichaam.

Een Regenesis-Touch kan door de Bleu Dot Energie het lichamelijke, emotionele en spirituele aspect van iemand tot leven wekken. Het stimuleert een levensveranderende ervaring of een wakker worden voor de diepere betekenis van het leven.

Het kan gebruikt worden voor allerlei klachten en werkt diep door.

Zowel tijdens als na de behandeling kan er diepe ontspanning ontstaan die ook de nodige ontlading naar boven kan halen, een proces wordt in gang gezet en het kan dus noodzakelijk zijn om daarna even je rust te nemen.

Je kunt dit combineren met een Merkaba sessie, vraag naar de mogelijkheden.

 

Alleen beschikbaar na telefonisch overleg.
Dit is een fysiek gerichte therapie 60 min.  €75,00 

 

Verwelkom je nieuwe zelf door van het oude afscheid te nemen.