Welkom bij Centrum Innerflow

Centrum Innerflow organiseert regelmatig diverse workshop, trainingen en cursussen op het gebeid van bewustwording.

Workshops

Aan deze pagina wordt gewerkt ivm sluiten vaste locatie en zoeken naar nieuwe locaties. Ook zal er een aanpassing van het aanbod komen.

 

Op dit moment is er geen vrouwencirkel.

 

Vrouwen cirkel

Deze cirkel is onlangs van start gegaan met als bedoeling om samen te komen met gelijk gestemde vrouwen. Met gelijk gestemde vrouwen bedoel ik vrouwen die het pad van bewustzijnsontwikkeling lopen of willen gaan lopen. In deze cirkel bieden we elkaar de veiligheid en ondersteuning op het pad van ontwikkeling en vrouw zijn, helpen we elkaar op te tillen en verder te groeien. Je bent van harte welkom om deel te nemen.
 
Reis jij met ons mee in meditatie, dans, ontwikkeling, vreugde en ascentie?
Naar agenda
Medicijnwiel opstelling
We lopen een helende reis langs de vier windrichtingen en beginnen in het zuiden bij het element aarde die staat voor onze fysieke lichaam. Deze richting wordt geassocieerd met de innerlijke verzorger.
Het westen staat voor het element water en staat voor ons emotionele lichaam. Deze wordt geassocieerd met ons innerlijk kind .
Het noorden staat voor het element lucht en is ons mentale lichaam hier bevindt zich de innerlijke strijder/strijdster.
Het oosten vertegenwoordigd het element vuur en verbindt ons met onze innerlijk geest.
Aan de hand van het medicijnwiel wordt er een opstelling gedaan.
min/maximaal 7 personen.
 
Het is een kleine intense opstelling met diepe inzichten die een enorm proces in gang zetten. De mensen die deel hebben genomen hebben een enorme veranderingen in hun leven ervaren.
Naar agenda

Healing Journey

 

Ik ervaar al een tijdje dat er zich iets nieuw aandient en inmiddels heb ik alles uitgewerkt van deze diepe transformerende Healing Journey, die zal bestaan uit drie healingsavonden en een persoonlijke sessie.

De diepte van de journey is geheel afhankelijk van jou bereidheid om naar jezelf te kijken en kan doorwerken op cel en DNA niveau in overeenstemming met jouw blauwdruk van het leven.

 

Met een klein groepje zetten we gezamenlijk een veld van licht op. Met de ancient Merkaba technieken gaan we op een diep niveau vast zittende lagen zachtjes openen. De tweede avond gaan we vanuit het groepsveld werken aan karmische stukken en de derde avond zal er verdere heling en integratie plaats vinden.

We gaan delen met elkaar, we gaan elkaar optillen en werken met het Innerlijk kind, meditatie en waar nodig met EFT(emotional freedom techniek).
In een groepsveld zullen de energieën zich verhogen en samen met de bereidheid van jezelf kan alles ontstaan.

Afhankelijk van de aanmeldingen zal de eerste in augustus of september plaats vinden. Mocht je de roep voelen om hier aan deel te willen nemen, stuur dan een berichtje.

Ik voel wel dat het kleine groepjes van ongeveer 4 personen gaat worden in verband met de intensiteit van de healing.
Laat me weten of je geïnteresseerd ben voor augustus of september. Bij voldoende vraag zal ik augustus starten.

Leef vanuit vertrouwen en kom terug bij je oorspronkelijke zelf.

Naar agenda
Merkaba heling avond
 
Er wordt gebruik gemaakt van de meervoudige Merkaba helingstechnieken, dit zijn krachtige energieën uit de niveaus van creatie. Deze Bronenergieën zijn in staat om iedere onbalans te herstellen mits dit in overeenstemming is met de zielsopdracht voor dit leven van de betreffende persoon en of deze eraan toe is om volledig geheeld te worden.
Deze heling blijkt krachtiger te werken dan de tot nu toe gebruikte helingsvormen. De belangrijkste reden hiervoor is dat de heler door het gebruik van de meervoudige Merkba technieken met een verruimd bewustzijn van zichzelf kan werken, waardoor er grote hoeveelheden hogere helende energieën via de heler door kunnen stromen naar de deelnemers.
 
Merkaba Helers gebruiken dagelijks hun geleerde spirituele technieken om zichzelf te helen van eventuele onbalans en ziekte. Zij kennen het belang van eigen balans en gezondheid voordat ze een ander kunnen helen. Zij beseffen dat ze zuivere kanalen zijn voor hogere energieën en werken los van ego belangen.
Iedereen is welkom om deel te nemen.
Tijdens de avond zal er een mooie sfeer neergezet worden, die precies voor de dan aanwezige deelnemers goed is.
Je mag heerlijk op je matje liggen of zitten en de energie ontvangen meer is niet nodig.
 
Zelf meenemen:
matje, kussen, dekentje, sokken.
Mocht je niets hebben, het is ook aanwezig.
Voor de inwendige mens wordt gezorgd.
Naar agenda
De Quantum breath ademsessie neemt je mee op een innerlijke reis voorbij het fysieke lichaam, je voelt de sensatie van jouw energie in en om je heen, iedere ademhaling laat je expanderen voorbij alles en neemt je mee de diepte in naar………
Beleef een prachtige middag ademen naar je ware zijn.
Naar agenda
Naar Agenda

Centrum Innerflow voor ieders welzijn

Je kunt in het centrum middels diverse activiteiten werken aan je persoonlijke ontwikkeling., ontspanning en balans.Er zijn massages, trainingen, consulten en diverse workshops die je hierbij ondersteunen.

Op je weg naar heelheid ontdek je dat je al heel bent

Heeft u vragen ? 065202634

GA NAAR DE CONTACTPAGINA